Glen Dale

Glen Dale is een DJ/producer uit Eindhoven die in 1991 geboren werd als Thomas Pouw. Sinds de zomer van 2014 is hij resident bij Mixed Up op Glow FM. Hoewel hij eerst voornamelijk groovy progressive house draaide, hoor je nu meer tribal en tech house van hem. Glen Dale is nog steeds aan Mixed Up verbonden, maar heeft een sabbatical omdat hij met zijn grootste productie ooit bezig is: Het bouwen van zijn eigen huis in Best, nog geen 25 meter van presentator Collin Beijk zijn huis.

Glen Dale is overigens veel meer dan een lokaal talent en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Als jonge DJ gebeurde het vaak dat hij meer nummers wilde draaien dan waar hij tijd voor had. Dus om dat op te lossen maakte hij maar mashups zodat hij toch al zijn favoriete clubtracks kon draaien. Die mashups kregen al snel support van Hardwell, Dannic, Sunnery James & Ryan Marciano, Thomas Gold, Third Party en een heleboel andere top notch DJ’s.

Een logisch gevolg was dus dat Glen Dale ook maar eigen producties ging maken. Het was het label Code Red van Marcus Schössow waar zijn eerste plaat uitkwam. Vervolgens volgden er nog releases op Protocol Recordings van Nicky Romero en SONO Music van Sunnery James & Ryan Marciano. De Eindhovenaar heeft inmiddels op zo’n beetje elk festival in de regio gedraaid: 7th Sunday, Lakedance, Sneakerz in de Stad, Daydream Festival, Paperclip Festival, Festyland om maar wat te noemen.

 
Comments
 
Comments

No comments yet.