Win jij twee kaarten voor 7th Sunday Festival?

Ook dit festivalseizoen stuurt Mixed Up je naar hele vette festivals. Na Daydream Festival en het Koninginnedagfestival sturen we je nu naar Daydream’s grote broer: 7th Sunday!

7th Sunday is al de nodige jaartjes een vaste waarde op de Nederlandse festivalkalender. Pinkpop is hartstikke leuk en mooi, maar wat moet je met Pinksteren als dance liefhebber. Naar 7th Sunday dus, als het tenminste niet uitverkocht is, want dat gebeurt bijna elk jaar. Gelukkig zijn wij van Mixed Up er dan nog, want wij geven driemaal twee kaarten weg. Alleen voor niets gaat de zon op!

Welke Franse headliner op 7th Sunday Festival produceerde het laatste album van Madonna?

Beantwoord de bovenstaande vraag en stuur je naam, adres, en telefoonnummer naar win@mixedupradio.nl voor zaterdag 19 mei, 20:00 uur. Tijdens de uitzending die avond maken we de winnaars bekend van de drie sets kaarten. Vergeet ons niet te volgen via twitter en/of te ‘liken’ op facebook. Mochten we jou als winnaar kiezen, maar ben je geen follower of ‘like’ je ons niet, dan trekken we nieuw lootje.

Overigens is ons volgen via social media wel zo handig. Je weet namelijk altijd als eerste wie we in show hebben en wat voor kaarten we wanneer weggeven. Sterker nog, onze volgers wisten een dag voor de uitzending de vraag al!

Mocht je een kleine indruk willen krijgen van Daydream Festival. Check dan even hun teaser hieronder en de enorme line up op hun website.

7th Sunday Festival
Zondag 27 mei 2012, 14:00 t/m 00:00 uur
Festivalterrein De Roost, Erp
Keldonkseweg 8, 5469 EP te Erp

Minimium leeftijd: 16 jaar
€ 43,50 excl. fee voorverkoop normaal ticket
€ 60,00 excl. fee voorverkoop VIP ticket

www.7thsunday.nl

 
Comments