Swedish House Mafia – Greyhound

Combineer één van de beste dance acts van dit moment met een beroemd vodka merk en je krijgt een dijk van een clubtrack. Essentieel voor op je iPod of in je platenmap, de nieuwe Swedish House Mafia!

We gaan niet verbloemen dat we bij Mixed Up een beetje fan zijn van Swedish House Mafia. Ja het is commercieel, ja misschien is het teveel show en misschien zijn er betere producers. Who cares? Het gaat erom dat een plaat je goed gevoel geeft en je laat dansen en Greyhound doet dat!

Afgelopen maandag kwam de track uit op het grote EMI Music. Wij zijn van mening dat het Zweedse trio met Greyhound weer wat meer terug gaat naar hun roots als je het vergelijkt met One en Miami 2 Ibiza. Een sterke opzwepende instrumentale track zonder liflafjes.

Ondanks dat Greyhound op ons minder ‘commercieel’ overkomt, is hij wel degelijk voor commerciële doeleinden gebruikt. Het Zweedse vodkamerk Absolut heeft de track gebruikt in een soort van advertorial. Geen probleem, want de videoclip mag er wezen. De naam Greyhound komt overigens van de cocktail waarin, je raad het al, natuurlijk een flinke scheut Absolut Vodka hoort.

Hoe dan ook, wij zijn van mening dat dit by far de beste plaat is die afgelopen week is uitgebracht, commercieel of niet! De Swedish House Mafia – Greyhound, deze week Mixed Up essential!

 
Comments
 
Comments

No comments yet.