Top 10 chart Sebjak

Weet je wat, laten we gewoon Sebjak eens vragen, misschien heeft hij wel even tijd voor ons? Het resulteerde in de meest uitgebreide top 10 chart ooit in Mixed Up en een erg populaire en exclusieve nummer één.

Afgelopen Ultra Music Festival in Miami draaide Steve Angello tijdens zijn legendarische set voor het eerst de track Into The Wild van Sebjak en Jaz von D. Twitter en Facebook ontplofte bijna, want van wie was die track en wanneer kwam hij uit? Nou bijna dus!

Denk nou niet dat dit de doorbraak was van Sebjak. De Zweedse dj/producer draait al wat jaartjes mee en niet bepaald onverdienstelijk. Samenwerkingen met Marcus Schossow, AN21, Steve Angello, Mike Hawkins en David Tort. Releases op SIZE Records en zelfs een deal met Ultra Music.

We waren dan ook wel een beetje vereerd met Sebjak z’n top 10 chart in Mixed Up. En het werd allemaal nog veel leuker, want AN21 zat net bij hem in de studio toen we hem spraken, maar daarover binnenkort meer. Nu eerste Sebjak z’n tien favoriete tracks, o.a. voor Creamfields op een rijtje.

01. Sebjak & Jaz von D – Into The Wild (Original Mix) – Ultra Music
02. Junior Sanchez vs. The Bad Suns – Salt (Original Mix) – SIZE Records
03. AN21 & Sebjak – Creamfields ID (Original Mix) – TBA
04. Nora En Pure, Sons Of Maria – Uruguay (Original Mix)
05. Steve Angello ft. Dougy – Wasted Love (Extended Mix) – Columbia Records
06. Dear David – I’ve Been Waiting (Original Mix) – TBA
07. Corey James & Masson – Malanti (Original Mix) – Avant / Garde
08. Arno Cost & Norman Doray – Strong (Original Mix) – SIZE Records
09. Gregori Klosman, Albin Myers & Tristan Garner – Pressure (Original Mix) – DOORN Records
10. Charlie XCX – Boom Clap (Marcus Schossow ‘Ibiza Love’ Remix) – Atlantic Records

 
Comments
 
Comments

No comments yet.