Ga jij naar Down Under Festival?

Glow FM geeft tot en met vrijdag elke avond tussen 7 en 9 twee kaarten weg voor het uitverkochte Down Under Festival op 19 april in Eindhoven. En jij kan er bij zijn!

In totaal geeft Glow FM tweemaal vijf kaarten weg en er is ook nog een superprijs die er vrijdagavond tijdens Luuk & Rein uitgaat: Twee VIP-tickets en een meet&greet met de Bassjackers. What the fuck? Ja, VIP-tickets en een meet&greet met de Bassjackers, je leest het goed!

Wat je moet doen? Luister elke avond tussen 7 en 9 naar Glow FM via 94.0 FM, de Andriod of IOS app of de livestream. Beantwoord de vraag die over het festival gaat. Pak je mobiel en sms: “Glow + <jouw antwoord> + <jouw naam> naar 3010! En vervolgens win jij misschien wel die laatste kaarten voor Down Under Festival.

En of Down Under Festival een beetje tof is? Twee podia, Sidney Samson, Rank 1, Bassjackers, Gregor Salto, Billy The Kit, Glow FM dat live uitzendt en tv opnames maakt, strandbad de IJzeren Man, goed weer, nog meer argumenten nodig?

Uiteraard is het team van Mixed Up namens Glow FM ook bij Down Under Festival. Presentator Collin Beijk interviewt alle dj’s die dag. Interviews die je live op Glow FM hoort en ook later ook in Mixed Up. Het zal je dan ook niet verbazen dat Mixed Up uitgebreid vooruit en terugblikt op Down Under Festival.

En mocht je nou geen kaarten hebben weten te bemachtigen of winnen… Geen nood, want dankzij Glow FM en Mixed Up hoef je dus niets te missen van dit toffe dancefestival in Eindhoven!

 
Comments
 
Comments

No comments yet.