Mixed Up terug op Glow FM

Ruim een jaar na de laatste uitzending van Mixed Up keer het programma terug op Glow FM. De zender wilde een nieuw danceprogramma en kwam bij presentator Collin Beijk en Mixed Up uit.

Glow FM is DE jongeren zender van de regio Eindhoven, of zoals ze het zelf zeggen: “Het licht van Zuid-Oost Brabant”. Mixed Up wordt vanaf 3 januari 2014 elke vrijdagavond/nacht uitgezonden tussen 23:00 en 02:00 uur. Hetzelfde tijdslot waar is het programma Glow Dancenight zat.

Mixed Up gaat verder waar het gebleven is, met top dj’s, goede interviews, vette guestmixen, exclusieve tracks en het laatste nieuws uit de dance-industrie. De eerste uitzending wordt gelijk een klapper met live in de studio JoeySuki en een top 10 chart van Jacob van Hage.

Het danceprogramma Mixed Up is bij Glow FM in Eindhoven terecht gekomen omdat Collin Beijk sinds deze zomer verhuist is naar de lichtstad. De presentator en grondlegger van Mixed Up hoefde dan ook niet lang na te denken toen hij gevraagd werd.

Het team achter Mixed Up is flink uitgebreid en sterk gewijzigd. Alleen Collin Beijk is gebleven van het oude team. Martin Mekkes en Tobias Jansen zijn de andere presentatoren van het danceprogramma. Dus een nieuwe zender, een andere dag, een nieuw team, maar nog altijd more beats than you can handle!

 

 
Comments
 
Comments

No comments yet.