Prok & Fitch – Swarm

Elk jaar zo rond het Amsterdam Dance Event (ADE) brengen Prok & Fitch een plaat uit die niet te weerstaan is. Die credible, toegankelijk en energiek is. Mixed Up essential waardig dus

Dit jaar was dat niet anders, het stomme is dat het uit Brighton afkomstige duo hun releases rond het ADE nooit de cut haalde. Waarom? Geen idee, want we hebben Prok & Fitch hun platen door de jaren heen grijs gedraaid.

De track Swarm kwam afgelopen zondag uit op de Toolroom Amsterdam 2012 compilatie die volgepakt is met nieuwe tracks van René Amesz, Federico Scavo, Mark Knight, Funkagenda ect. Van deze compilatie is Swarm toch echt de sterkste track wat ons betreft.

Swarm heeft een drive die je gewoon laat dansen, stil staan is haast onmogelijk op deze track. Dus na twee jaar hebben Prok & Fitch eindelijk een Mixed Up essential. Ook al moeten ze die titel deze week delen met Discopolis, maar ach who cares. De track is echt een must have wat ons betreft!

 
Comments
 
Comments

No comments yet.