Firebeatz & Schella – Dear New York

Vorige week al exclusief in Mixed Up, deze week gebombardeerd tot must have voor elke dj en house liefhebber: Firebeatz & Schella met Dear New York

Het gaat Tim Smulders en Jurre van Doeselaar uit Goirle en Hilversum voor de wind. Beiden zijn inmiddels afgestudeerd producer aan de rockacademie in Tilburg en scoren tussen door hit na hit. Afgelopen maandag kwam Dear New York uit op Spinnin Records.

Het zou ons niet verbazen als deze plaat met de Rotterdamse vocalist Schella binnen no-time hoge ogen gooit in de Beatport Top 100 en zo doorknalt naar een notering in de top 10.

Wat opvalt is dat Firebeatz wel steeds stevigere platen uitbrengt, waar er eerst nog vaak raakvlakken waren met tech house en progressive is het nu honderd procent electro house wat het duo uitbrengt. Daar is niets op tegen, zeker niet als ze zo origineel blijven met goede vocalen en samples, maar Firebeatz kan heel veel meer!

Voorlopig is Dear New York het nieuwe dansvloer wapen van Firebeatz en krijgt de track support van, ja van wie eigenlijk niet. Hij stond niet voor niks op nummer één in de DMC Buzz Chart twee weken voor de release! Na het succes van Just One More Time Baby met Chocolate Puma wel even wennen, maar het wordt nog gekker met Here We F*cking Go die binnenkort op Revealed uitkomt.

 
Comments
 
Comments

No comments yet.