Hardwell & Showtek – How We Do

Hardstyle en house, het blijft een vreemde combinatie op papier, maar ik praktijk werkt het goed. Na Quintino, Bassjackers en Tiësto waagt ook Hardwell zich eraan en met succes

De stromingen (progressive) house en hardstyle komen elkaar regelmatig tegen op festivals waar ze vaak beiden geprogrammeerd zijn. Quintino gebruikte al eens I Feel Like Dancing van Ruthless & Vorwerk, Bassjackers werkte al samen met Jorn en onlang ook met Showtek. Tiësto bracht ook laatst een track met Showtek uit en ook Nicky Romero onderhoudt warme banden met Headhunterz. Hardwell kon dus niet achterblijven.

Twee weken geleden vertelde Hardwell ons dat hij erg tevreden is met de clip en dat hij open staat voor dit soort vernieuwende samenwerkingen. Hij wil niet in hokjes denken, maar moest toch toegeven dat hij zich voorlopig weer concentreert op zijn solo projecten.

Als die solo projecten net zo goed zijn als How We Do, hebben we daar geen enkele moeite mee! De track kwam afgelopen maandag uit op Hardwell zijn eigen label Revealed Recordings.

Showtek is het pseudoniem voor de broers Wouter & Sjoerd Janssen, ook wel bekend als Walt Jenssen en Duro. In 2001 brachten ze hun eerste hardstyle tracks uit. Inmiddels hebben ze hun eigen label Dutch Master Works.

De twee Eindhovense broers zijn bekend van de ‘hardstyle hits’ Seid Ihr Bereid, Puta Madre,The Colours Of The Harder Style en Fuck The System, waarvan ook een aantal remixes zijn gemaakt. Onlangs maakten ze ook een track met Tiësto en binnenkort komt er een plaat aan met Bassjackers.

 
Comments
 
Comments

No comments yet.