Win jij Zomerkriebels bij Mixed Up?

Het houdt niet op bij Mixed Up. De kaarten voor WiSH Outdoor zijn nog geen dag de deur uit, hebben we alweer kaarten voor Zomerkriebels voor je klaarliggen. Jij kan één van de drie sets kaarten winnen, alleen daar moet je wel een vraag voor beantwoorden.

Eerlijk is eerlijk, de randstad kent niet zo heel veel grote house festivals, dus Zomerkriebels is al enige jaren een hoogtepunt op de festivalkalender voor de mensen die niet continue naar Brabant willen afreizen. Sterker nog, ook voor de doorgewinterde festivalbezoeker is Zomerkriebels een hoogtepunt. De line up liegt er namelijk niet om!

We noemen maar even een paar namen: Joachim Garraud (FR), Hardwell, Nicky Romero, Nervo (AUS), Mauro Picotto (ITA), Bingo Players, Quintino, Sandro Silva, Shermanology, Chocolate Puma, Copyright (UK), Gregor Salto, Firbeatz, Franky Rizardo, Roul and Doors, moeten we doorgaan? Zomerkriebels heeft vier podia afgeladen met top dj’s uit binnen en buitenland, wat wil je nog meer?

Van zo’n line up krijgen we bij Mixed Up ook de kriebels, dus wij zijn ook present en nemen graag een paar van onze luisteraars mee. Alleen voor niets gaat de zon op, dus beantwoord de onderstaande vraag en wellicht sturen we jou naar Zomerkriebels, volgende week zaterdag in Utrecht.

Welke Defected House Masters op Zomerkriebels zijn ook wel bekend als The Goodmen?

Weet je het antwoord op de bovenstaande vraag? Stuur dat dan met je naam, adres, en telefoonnummer naar win@mixedupradio.nl voor woensdag 04 juli, 20:00 uur. Via de website, twitter en onze facebook maken we de winnaars bekend van de drie sets kaarten. Vergeet ons niet te volgen via twitter en/of te ‘liken’ op facebook. Mochten we jou als winnaar kiezen, maar ben je geen follower of ‘like’ je ons niet, dan trekken we nieuw lootje. Alle winnaars krijgen natuurlijk ook persoonlijk bericht.

Overigens is ons volgen via social media wel zo handig. Je weet namelijk altijd als eerste wie we in show hebben en wat voor kaarten we wanneer weggeven. Sterker nog, onze volgers wisten een dag voor de uitzending de vraag al!

Mocht je een kleine indruk willen krijgen van Zomerkriebels. Check dan even hun teaser hieronder en de enorme line up op hun website.

Zomerkriebels
Zaterdag 07 juli 2012, 12:00 t/m 23:00 uur
Festivalterrein Vredenburg, Leidsche Rijn in Utrecht

Minimum leeftijd zaterdag: 18 jaar

€ 39,50 excl. fee voorverkoop normaal ticket

www.zomerkriebels.nl

 
Comments
 
Comments
nina.degraaff@hotmail.com

WINNEN!!!