Win kaarten voor een weekend WiSH Outdoor!

Mocht je het weekend van 30 juni en 1 juli nog niets in je agenda hebben staan, dan hebben we goed nieuws voor je: Wij kunnen de leegte opvullen met een weekendje WiSH Outdoor in Beek en Donk. Mixed Up geeft driemaal twee kaarten weg!

Dit jaar is alweer de zesde editie van het festival in het Brabantse Beek en Donk. Wish Outdoor heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om het programmeren van grote dj’s. Met o.a. Hardwell, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, Bassjackers, Hard Rock Sofa, Shermanology en Franky Rizardo zit dat wel goed dit jaar.

Het leuke is dat WiSH Outdoor niet alleen op zaterdag 30 juni een vet dancefestival is, maar op zondag 1 juli veranderd in een allround festival. Naast Billy The Klit, Feest Dj Ruud, The Flexican & Sef en Yellowclaw, tref je ook Nick & Simon, Gers Pardoel en Miss Montreal op de WiSH Outdoor zondag.

Allemaal leuk en aardig, maar Mixed Up is een danceprogramma en geeft toch kaarten voor dancefestivals weg? Uiteraard, maar de organisatie van WiSH Outdoor was zo vriendelijk om driemaal twee combikaarten aan ons te geven. Dus je kunt zowel op zaterdag als zondag uit je plaat op WiSH Outdoor. Alleen, je moet dan wel even de onderstaande vraag beantwoorden:

Welke buitenlandse headliners op WiSH Outdoor hebben een eigen label en zijn tevens broers van elkaar?

Beantwoord de bovenstaande vraag en stuur je naam, adres, en telefoonnummer naar win@mixedupradio.nl voor woensdag 28 juni, 20:00 uur. Via de website, twitter en onze facebook maken we de winnaars bekend van de drie sets kaarten. Vergeet ons niet te volgen via twitter en/of te ‘liken’ op facebook. Mochten we jou als winnaar kiezen, maar ben je geen follower of ‘like’ je ons niet, dan trekken we nieuw lootje. Alle winnaars krijgen natuurlijk ook persoonlijk bericht.

Overigens is ons volgen via social media wel zo handig. Je weet namelijk altijd als eerste wie we in show hebben en wat voor kaarten we wanneer weggeven. Sterker nog, onze volgers wisten een dag voor de uitzending de vraag al!

Mocht je een kleine indruk willen krijgen van WiSH Outdoor. Check dan even hun teaser hieronder en de enorme line up op hun website.

WiSH Outdoor
Zaterdag 30 juni 2012, 14:00 t/m 02:00 uur
Zondag 01 juli 2012, 14:00 uur t/m 23:30 uur
Festivalterrein de Aa, Lekerstraat 4, 5741 SM, Beek en Donk

Minimum leeftijd zaterdag: 18 jaar
Minimum leeftijd zondag: geen

€ 40,00 excl. fee voorverkoop normaal ticket zaterdag
€ 25,00 excl. fee voorverkoop normaal ticket zondag
€ 50,00 excl. fee voorverkoop combi ticket zaterdag en zondag
€ 55,00 excl. fee voorverkoop VIP ticket zaterdag
€ 40,00 excl. fee voorverkoop VIP ticket zondag
€ 70,00 excl. fee voorverkoop VIP combi ticket zaterdag en zondag

www.wishoutdoor.com

 
Comments
 
Comments
Elisa van der Linden

Het antwoord is: Dimitri Vegas & Like Mike
Broers die samen het label smash the house recordings runnen!