Avicii vs. Lenny Kravitz – Superlove

Alles wat Avicii aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Zo ook zijn nieuwste samenwerking met de Amerikaanse rock held Lenny Kravitz.

We konden haast niet anders dan voor Superlove kiezen deze week als Mixed Up essential. Stiekem vinden we Tim Berg’s remix voor Madonna net iets beter, but who cares?

De plaat beleefde zijn doorbraak in maart tijdens Ultra Music Festival in Miami. Gevolg was een flinke hype en dat de preview van de release flink beluisterd werd op soundcloud. Afgelopen dinsdag was het wachten voorbij en werd de plaat uitgebracht op LE7ELS/Big Beat Records.

Eerlijk is eerlijk. Avicii zijn nieuwe platen beginnen steeds meer op elkaar te lijken, echter ze gaan er niet minder om klinken. De sound die de jonge Zweed neerzet, werkt gewoon, waar ook ter wereld! Wordt dit een een klassieker zoals Levels? Nee, dat denken we niet. Alleen voorlopig luistert het heel lekker weg en is Superlove onmisbaar in de meeste dj’s hun platenmap.

 
Comments
 
Comments

No comments yet.