Sturen wij jou naar Music Republic?

Ook dit festivalseizoen stuurt Mixed Up je naar hele vette festivals. Na Daydream Festival een vorige week nog 7th Sunday, sturen we je nu naar Music Republic in Rotterdam

Music Republic, lijkt niet op Music Republica? Dat klopt, Music Republic is de opvolger van dit festival in Rotterdam. Zaterdag 2 juni gaat het allemaal gebeuren in et Sidelingepark in Rotterdam Overschie. Op steenworp afstand van de studio’s van waaruit Mixed Up gemaakt word overigens. Het is het enige Rotterdamse outdoor dance fesitval helaas, maar al wel jaren een vaste waarde op de festivalkalender. En dat zie je ook terug in de line up die er niet om liegt en voor iedereen wat wils biedt. Wij van Mixed Up geven driemaal twee kaarten weg, maar daarvoor moet je wel de volgende vraag beantwoorden.

Welke Britse headliner op Music Republic is de man achter het Britse platenlabel Toolroom Records?

Beantwoord de bovenstaande vraag en stuur je naam, adres, en telefoonnummer naar win@mixedupradio.nl voor donderdag 31 mei, 20:00 uur. Via de website, twitter en onze facebook maken we de winnaars bekend van de drie sets kaarten. Vergeet ons niet te volgen via twitter en/of te ‘liken’ op facebook. Mochten we jou als winnaar kiezen, maar ben je geen follower of ‘like’ je ons niet, dan trekken we nieuw lootje. Alle winnaars krijgen natuurlijk ook persoonlijk bericht.

Overigens is ons volgen via social media wel zo handig. Je weet namelijk altijd als eerste wie we in show hebben en wat voor kaarten we wanneer weggeven. Sterker nog, onze volgers wisten een dag voor de uitzending de vraag al!

Mocht je een kleine indruk willen krijgen van Music Republic. Check dan even hun teaser hieronder en de enorme line up op hun website.

Music Republic
Zaterdag 02 juni 2012, 12:00 t/m 23:00 uur
Sidelingepark, Rotterdam, deelgemeente Overschie

Minimium leeftijd: 18 jaar
€ 29,00 excl. fee voorverkoop normaal ticket

www.musicrepublic.nl

 
Comments
 
Comments
Rafael Krijgsman

Mark Knight