All posts in 2007

Hoe jong het programma ook is, het jaar moet je altijd goed afsluiten. Resident Viccus vond dat ook en nodigde het dj/producer duo Dirtcaps uit.

In deze laatste uitzending voor de jaarwisseling is het Viccus wederom gelukt een gerespecteerde naam in Mixed Up te krijgen. Het dj/producers duo Dirtcaps bestaande uit Max Oude Weernink en Danny Groenenboom maakte een exclusieve guestmix en we voelde ze in een interview stevig aan de tand.

Read more

Mixed Up is pas een paar uitzendingen oud, maar komt nu al op de proppen met een yearmix van Steve Severo zijn hand. Collega Collin McGorro nam vooral de nieuwe releases voor zijn rekening

De laatste tien tracks van Steve Severo zijn set zijn teven zijn tien favoriete tracks van het afgelopen jaar. Een soort van verkapte yearmix dus. McGorro speurde daarentegen alle portals als Dance-Tunes, Beatport en Traxsource weer af voor de nieuwste releases en heetste club platen van dit moment. Uiteraard hebben we her en der ook wat ‘jingle bells’ toegevoegd omdat de Kerst inmiddels voor de deur staat.

Read more