All posts in 2016

Het Brabantse duo Tom & Jame maakt als zeker twee jaar naam in de dance scene. Waarom ze dan nog nooit in Mixed Up zaten, geen idee, maar dat hebben we geregeld!

De twee Brabantse DJ/producers werken al een paar jaar samen en releasen regelmatig op Hardwell zijn label Revealed Recordings, Fonk Recordings en nu ook Afrojack zijn label Wall. Dat is geen slechte erelijst inderdaad.

Hoewel we Tom & Jame vaak zat op festivals zijn tegen gekomen bij Glow FM, zijn ze nog nooit in Mixed Up te gast geweest. We hebben wat gemist, want wat een dikke guestmix en een fijn interview gaf het duo weg.

Norman Doray behoeft eigenlijk geen introductie. Deze Franse top DJ/producer levert al jaren fantastische house tracks af op praktisch elk label dat ertoe doet. Hoewel we hem vaak draaien, was hij nog nooit zelf in Mixed Up te horen. Voor ons maakte hij een verse top 10 chart.

Read more

Het was een goede week voor onze resident Regilio met support van Steve Angello en een release op Sosumi Records. Tijd voor een interview en guestmix. Daarnaast blikken we nog één keer terug op het Amsterdam Dance Event.

De Eindhovense DJ/producer Regilio kent een goed 2016. Veel releases op gerenommeerde labels, toffe boekingen en ook zijn eigen concept WEARE gaat heel lekker. Alsof dat nog niet genoeg is, kreeg hij ook nog onverwacht dikke support van Steve Angello op BBC Radio 1.

Reden genoeg om met Regilio bij te kletsen als guest DJ. De Eindhovenaar vertelde uitgebreid over zijn aankomende releases en hoe belangrijk dit jaar is geweest. Daarnaast had hij ook groot nieuws over zijn concept WEARE, dat gaat verhuizen.

We blikten ook nog één keer terug op het Amsterdam Dance Event waar we na de Code Red label night even wat DJ’s polsten over hun ADE. Onze resident Glen Dale mocht natuurlijk niet ontbreken met een groovy mix. Kort gezegd; alle ingrediënten voor een goede warming up voor het weekend!

Read more

Het Amsterdam Dance Event (ADE) staat voor de deur. Uiteraard is Mixed Up erbij vanaf woensdag en blikken we uitgebreid vooruit met Bobby Rock en Mike Williams.

De Rotterdamse DJ/producer Bobby Rock heb je de afgelopen jaren veelvuldig gehoord bij in de show. Het is alleen al een poosje stil rond hem, maar het blijkt stilte voor de storm te zijn.

Bobby Rock laat zijn nieuwe sound horen, vertelt uitgebreid over zijn muzikale plannen en blikt vooruit op het ADE. Uiteraard is er een uitgebreid overzicht van welke feestjes je in Amsterdam moet gaan bezoeken, want keuze ten over!

Mike Williams zet daarnaast zijn favoriete tunes op een rijtje. De jonge DJ/producer komt met een nieuwe plaat op Spinnin en kijkt ook erg uit naar het ADE.

Read more

Glow FM zijn roots liggen in Zuid-Oost Brabant en die regio kent veel DJ/producers talent. Ruben Hill, Regilio en onze eigen resident Gustav White, allemaal regionaal talent dat een plek verdient en krijgt in Mixed Up!

Ruben Hill zijn we tijdens het festivalseizoen en Amsterdam Dance Event (ADE) al een paar keer tegengekomen. We wisten dat hij goed bezig was, maar nu er dikke samenwerkingen aankomen met Andero en Mitchell Niemeyer, kunnen we niet meer om hem heen.

De als Ruben Skliba geboren Brabander blijkt bijzonder muzikaal en funky te zijn opgegroeid. Iets wat we ook terughoren in zijn sets en producties. Wij gaan ervan uit dat we Ruben Hill nog wel vaker gaan terughoren in Mixed Up en op Glow FM.

Regilio is natuurlijk resident bij Mixed Up, maar ook een DJ/producer die zo onderhand internationaal begint door te breken met releases op Sosumi, Code Red en Wall Recordings. Zo vlak voor het ADE zet hij z’n favoriete tunes op een rij.

Read more

Het heftige onweer van afgelopen nacht wordt door NEW_ID en Jay Hardway nog eens dunnetjes over gedaan. Alleen nu wel met een stortbui van dikke en exclusieve tunes!

Een poosje geleden spraken we NEW_ID na zijn set op Holi Fusion in Eindhoven. De Nederlandse DJ/producer uit de Axtone stal beloofde een exclusieve set. Nou, die kregen we, inclusief wereldpremière!

We kletsen uitgebreid bij met NEW_ID over zijn carrière, sound en aankomende releases. Bijkletsen deze we ook met Jay Hardway tijdens zijn tour door Azië. De man achter “Electric Elephants” presenteerde zijn top 10 chart.

Resident Glen Dale maakt het feest compleet met zijn mix vol exclusieve en groovy tracks. Stil zitten was wederom geen optie. Hij is voorbij die mooie zomer, maar dat betekend dat het club seizoen begint. Dus geen zorgen, wij warmen je ook daarvoor gewoon elke vrijdagavond en nacht voor op! Read more

Met Tom Ven en Holl & Rush hebben we bij Mixed Up weer eens een show vol Nederlands talent. Twee acts om in de gaten te houden de komende jaren!

Tom Ven gaat de laatste jaren erg lekker met releases op Armada, Eclypse Records en ook Revealed Recordings. Hoe kan het ook anders, want Ven heeft onlangs de Herman Brood Academie afgerond en geeft er zelfs al les.

Het Nederlandse DJ/producer talent heeft heel veel nieuwe muziek klaar liggen, klaar om ondergebracht te worden bij grote labels. Tom Ven geeft ons alvast een voorproefje van wat komen gaat en we leren hem goed kennen in een open interview.

Holl & Rush was al eens eerder te gast in Mixed Up. Het Rotterdamse duo timmert flink aan de weg met releases op o.a. Revealed, Flamingo en nu ook op Metanoia Music. Een nieuwe release dus! Tijd om even bij te kletsen en hun favoriete tracks op een rijtje te zetten.

Read more

De vrijdagavond voor Holi Fusion Festival in Eindhoven knallen we het weekend in met Dave Winnel en Brance & Divano.

Afgelopen week spraken we met de Australische DJ/producer Dave Winnel en die had groot nieuws. Nieuwsgierig als dat zijn, kon een interview niet uitblijven evenals een guestmix. Nou, en of dat nieuws groot was, want Winnel heeft een plaat samen met Armin van Buuren!

Normaal gesproken zou Glen Dale of Regilio de resident mix voor zijn rekening nemen. Regilio, organisator van de WEARE feesten in en om Eindhoven stond zijn plek met liefde af aan de winnaars van de WEARE DJ contest. Brance & Divano stuurde een vette set op en verdiende daarmee een plek in de line up op de WEARE stage van Holi Fusion en een uur zendtijd bij ons.

Natuurlijk moesten er ook de nodige exclusieve track weggewerkt worden van onder andere Matt Nash, Promise Land, Mathieu Koss, Tom Tyger en Tom Swoon. Al met al de perfecte warm up voor Holi Fusion Festival!

Read more

Je mag rustig zeggen dat de Balkan de laatste tijd veel talent voortbrengt in de house scene. Wess is één van de talenten. Ook spreken we met Magnificence, want die hebben een nieuwe release op Revealed.

Een poosje geleden voor zijn release “Montenegro” op Code Red, maakte Wess met Aleksander Galoski een mix met nieuwe muziek. Die hebben we ook in Mixed Up uitgezonden en maakte ons heel nieuwgierig.

We hebben uitgebreid bijgekletst met de Kroatische DJ/producer, want naast een nieuwe release op BMD Friends heeft hij nog zoveel nieuwe platen klaar liggen. Dat blijkt ook wel uit zijn zwaar exclusieve guestmix.

Magnificence zet hun tien favoriete tracks van dit moment op een rijtje voor ons en we praten even over hun nieuwe release “Tonight” met Thomas Newson op Revealed Recordings.

Read more

Vorig weekend waren Collin Beijk en Glen Dale nog te vinden op 7th Sunday. Er werden plaatjes gedraaid en heel veel interviews opgenomen! Dus daarom Mixed Up non-stop!

Maarliefst zes verslaggevers en twee resident DJ’s van Glow FM, Glen Dale en Lucas & Steve waren te vinden op 7th Sunday afgelopen zondag. Na zo’n dertig interviews, veel primeurs, maar weinig dansjes, viel er wat in te halen.

Daarom drie uur lang Mixed Up godfather Collin Beijk en resident Glen Dale in de mix! Niet omdat het moet, maar omdat het kan en omdat we weer bergen toffe tracks hebben die we zonder gelul willen delen met je.

Mixed Up was dus gewoon een drie uur durende house party zonder onderbrekingen, weetjes, feitjes en allerlei andere zaken die je stiekem niet wilt horen als je los aan het gaan bent. Geen probleem, doen we gewoon op Glow FM!

Read more

Ondanks dat de hele DJ-wereld in Brazilië zit voor Tomorrowland hebben we toch een goed gevulde show. Het Hongaarse duo StadiumX en het Franse talent Mathieu Koss zijn te gast in de show.

We spraken StadiumX vorig jaar vlak voor de release van hun samenwerking met Nicky Romero. Inmiddels zijn we de nodige releases verder en is het duo wat meer aan het experimenteren geslagen. Ze proberen wat meer andere genres in house muziek te verwerken en leggen zichzelf geen beperkingen.

StadiumX brengt binnenkort een nieuwe plaat uit op SPRS, een rework van de klassieker “So Much Love To Give“. Daarnaast hebben ze net op Tomorrowland Brazilië gedraaid en kondigen ze aan dat ze naar Eindhoven komen. Een interessant en open interview met StadiumX dus en ook de guestmix was aan!

Het Franse talent Mathieu Koss heeft net een platendeal getekend bij Spinnin Records. Vandaag kwam zijn eerste track bij hun uit en hij vertelde tijdens het top 10 chart interview dat het niet zijn laatste release op het Nederlandse label is. We leren de Fransman wat beter kennen aan de hand van zijn favoriete tracks!

Read more