All posts in 2015

De mooie zomer zit erop en daarmee ook het festivalseizoen! De DJ’s trekken zich weer terug in de studio en clubs en kijken vooruit naar het ADE. Wij bij Mixed Up dus ook met Kenneth G en Rayven & Valexx.

Eerlijk is eerlijk, de dancefestivals zijn nog niet helemaal voorbij, maar na Mysteryland mag je zeggen dat het wel zo’n beetje afgelopen is. We blikten dus terug met Kenneth G op de zomer en vooruit op zijn nieuwe releases en het ADE.

De Nederlandse DJ/producer is onlangs van boekingsagent geswitcht en zit nu bij David Lewis Productions. Dat is een grote speler met onder andere Armin van Buuren, Sander van Doorn en W&W onder contract. Het zal je niet verbazen dat Kenneth G zijn internationale carrière inmiddels erg lekker gaat!

Het Italiaanse duo Rayven & Valexx presenteerde zijn tien favoriete tracks van dit moment. Zo leerden we hun groovy sound nog beter kennen. Uiteraard werd ook weer getwerkt met resident Glen Aiden en die 25 exclusieve tracks, dat is inmiddels heel gewoontjes!

Read more

Op deze warme zomeravond waren er veel ‘eerste keren’ in Mixed Up. Op één of andere manier was het voor Mydo uit Zweden, Apster en onze resident Regilio een eerste keer.

Guest DJ Mydo uit Zweden heeft namelijk nog nooit een buitenlands radio interview gedaan. Eerste keer? Check! Een ook draaide hij voor het eerste een nieuwe track van hem in zijn guestmix. Het Zweedse talent komt volgende week met zijn derde release op Revealed Recordings.

Voor Apster was het bij lange na niet de eerste keer dat hij een radio interview deed, dat deed hij al zes jaar geleden bij ons. De DJ/producer heeft maandag een nieuwe release en vertelde ook voor het eerst over een nieuwe track op Wall Recordings. Uiteraard zette ook nog even zijn tien favoriete platen op een rij.

Regillio, homegrown talent, en getekend bij 2-Dutch, het managementkantoor uit Eindhoven van Marcel Woods waar ook Showtek bij zit. De DJ/producer gaf vanavond niet alleen z’n eerste interview, hij werd ook gepresenteerd als de nieuwe resident van Mixed Up!

Read more

Zo, we zijn weer terug, en hoe! Marc Volt uit Friesland en Wess uit Kroatië waren te gast in Mixed Up en dat hebben we geweten!

Na enkele weken vakantie en wat uurtjes vrijgemaakt te hebben voor Wish Outdoor, was Mixed Up weer helemaal terug op Glow FM. Marc Volt en Wess zorgden voor veel grooves deze avond en nacht.

De naam Marc Volt zingt al enige tijd rond bij ons met dank aan zijn Friese collega DJ/producers. En eerlijk is eerlijk, naar Volt zijn release op AVANT/GARDE met Axis konden we niet meer om hem heen. We vroegen hem het hemd van het lijf en hij dropte een dikke guestmix!

De Kroatische DJ/producer Wess is nog zo’n enorm talent. De laatste tijd maakt hij vooral ‘groovy progressive house’ en dat leverde hem al een platendeal op bij Flamingo Recordings en Code Red. Sommigen zeggen zelfs dat Wess een bijna Franse sound heeft, we vinden het uit in zijn top 10 chart.

Read more

Ruim twintig exclusieve tracks, Collin krijgt een deur in z’n gezicht, Revero dropt nieuwe tracks en Afrojack blaast onze social media op. Top avondje!

Vorig jaar was het jonge talent Revero bij ons in de studio en leverde hij een dikke guestmix. Daarna werd het stil. De dj/producer vertelt waarom en waar hij nu mee bezig is. Uiteraard mocht Revero ook weer een uur lang los, nou dat hebben we geweten!

Het duo Soul Cartel presenteerde zijn top 10 chart met een exclusieve track op nr. 1. Deze vrienden van de show komen heel snel met een opvolger van de door Mixed Up bijna kapot gedraaide track Dirty Trumpeter.

Zoals altijd ook weer veel exclusieve tracks in de show waaronder Concorde van M.E.G. & N.E.R.A.K. Exclusieve tracks promoten we altijd netjes op twitter. Afrojack kon dat wel waarderen en deed mee en blies onze social media op.

Read more

Het laatste weekend van maart staat bij menig dance liefhebber rood omcirkelt. Winter Music Conference en Ultra Music Festival. Bij Mixed Up kunnen we daar niet omheen, net als dat we niet om Vida en Gabriel & Castellon heen konden.

In 2011 hoorden we voor het eerst van Vida toen Nicky Romero over hem vertelde als aanstormend talent. Misschien iets later dan verwacht, maar Nicky had gelijk. Vida is inmiddels getekend bij Spinnin Records een heeft al de nodige dikke releases daar op z’n naam.

Deze week bracht Vida samen met Alpharock de track Knives uit op Doorn Records en binnenkort komt er een solo release op Oxygen Recordings. Met het festivalseizoen voor de deur reden om kennis te maken met het 20-jarige talent.

Gabriel & Castellon zijn sinds kort residents van Glow Deep, ze zijn echter al jaren vrienden van Mixed Up! Ze zijn onlangs terug gekeerd naar hun muzikale roots en brachten twee tracks uit deze week waaronder een hele dikke remix. Tijd voor een top 10 chart!

Read more

Twee weken geleden draaide Sebjak een nieuwe track van de Australische dj/producer Wasteland en die hebben we gelijk uitgenodigd voor Mixed Up. Marco Lys maakte de Ultra Music Festival pre party deze avond compleet.

Wasteland, geboren als Matt Riley, is sinds kort getekend bij het nummer één boekingskantoor van Australië: 360 agency. Qua optredens is dat een erg goede zet geweest en ook zijn platen krijgen steeds meet support. Met name Maple op Fuze Records lijkt een grote release te worden.

Riley vertelt in het interview uitgebreid over de release van Maple, het begin van zijn carierre en over zijn tijd in Nederland. Ja, Wasteland heeft in Nederland gewoond en nee hij heeft geen Nederlandse roots. Uiteraard heeft hij ook een dikke guestmix voor ons gemaakt voor exclusieve tracks en edits.

Bijna een jaar geleden spraken we Marco Lys voor het laatst, dus tijd om even bij te kletsen met de Italiaanse tech house dj/producer. Met een dikke nieuwe remix op komst en Winter Music Conference in Miami op komst wilden we weten wat zijn tien favoriete tracks zijn van het moment.

Read more

Creamfields augustus 2014, AN21 en Sebjak draaien voor het eerst hun nieuwe track. Een dag ervoor interviewden we Sebjak over zijn top 10. Een half jaar later is daar eindelijk de release van Everything en Sebjak is terug in Mixed Up.

We kunnen bij Mixed Up oprecht zeggen dat we bij de geboorte van Everything waren en hem als eerste hoorden. Nu de track daadwerkelijk uitgebracht is op Size Records, is het mooi dat Sebjak ook weer terug is in Mixed Up.

Met een exclusieve guestmix en openhartig interview drukt de Zweedse dj/producer een prachtig stempel op de show. Al was het alleen maar omdat hij aangeeft naar Nederland te willen verhuizen net als zijn maatje Marcus Schössow. Primeurtje hoor!

Waar Sebjak afgelopen augustus zijn top 10 presenteerde, nam Shanahan het grote interview en de guestmix voor zijn rekening. Nu zijn de rollen omgedraaid en presenteert de Amerikaan zijn tien favoriete tracks. Waaronder een splinternieuwe en dikke nummer één!

Read more

De kop van dit bericht spreekt zichzelf tegen. Deep house, EDM en grooves. Niet echt een waarschijnlijke combinatie, maar daarom heten we dus Mixed Up.

Jay Hardway was verantwoordelijk voor een hoop EDM geweld. “Mensen willen uiteindelijk toch springen op een festival”, zei hij. Wij kunnen hem niet anders dan gelijk geven en gesprongen we hebben op zijn guestmix!

We spraken de man achter tracks als Bootcamp en Freedom uitgebreid over zijn tourleven, Miami en hoe kritisch Spinnin Records is op de producties van al z’n artiesten. Daarnaast liet Jay Hardway ook een verrassende kant van zichzelf horen.

Jaz von D presenteerde zijn top 10 chart. De Friese dj/producer heeft een jaar geleden bewust gekozen voor de groovy progressive house. Een keuze die eerst niet erkend werd, maar nu wel veel support en mooie releases oplevert.

Read more

Carnaval is best wel een ding bij Glow FM, vooral bij de jocks. Bij Mixed Up is het gewoon business as usual! Tim Mason uit de UK is te gast.

Je gaat je toch afvragen wat ze in het water doen in Brighton, want de Engelse stad heeft een nogal levendige club scene. Dj’s als Prok & Fitch, Jason Chance, Dave Clark en ook Tim Mason komen er allemaal vandaan.

Tim Mason is niet alleen dj/producer, maar ook songwriter en ken je misschien van releases op SIZE Records. Z’n solo producties komen de laatste tijd vooral uit bij SPRS. Of je hem nou wel of niet kent, na vanavond ken je hem zeker beter dankzij Mixed Up.

Uiteraard hebben we ook weer voor veel exclusieve tracks gezorgd op deze frisse carnavalsavond. Nieuw materiaal van SIZE Records, Sosumi Records en Protocol Recordings kwam voorbij. Een avondje Mixed Up is dus ook zeer educatief verantwoord!

Read more

Resident en sidekick Gustav White nam Mixed Up over omdat Collin Beijk vakantie vierde in Praag. Vakantie of niet, Mike Hawkins en Alpharock zorgden voor een flink feestje.

Mike Hawkins kennen we nog goed van Wish Outdoor waar Glow FM het hele weekend verslag deed. Tijd om even bij te kletsen met de Deense dj/producer, want hij blijk inmiddels in Nederland te wonen.

Daarnaast is er net een nieuwe track van Mike Hawkins uitgebracht op DOORN Records en er komt er nog eentje op het label van Calvin Harris. Verder is Hawkins ook druk doende met z’n eigen label Megaton Records en heeft hij een droomboeking.

Het jonge Nederlandse dj/producer talent Alpharock presenteert zijn top 10 chart. Crossover is zijn aankomende release met The Voyagers en de titelt matcht precies de plaat. We gaan nog veel horen van de Herman Brood academie student Alpharock!

Read more