All posts in 2014

Voordat je denkt dat we er een zooitje van gemaakt hebben deze week, wees gerust. Sam Feldt en resident Boonz waren on top of their game!

Echter, muzikaal deed Mixed Up zijn naam weer eer aan want we hebben alles tussen 115 BPM en 130 BPM wel gedraaid. De soul en groove kwamen van Sam Feldt. Boonz ging er daarentegen volle patat op!

Het jonge dj/producers talent staat getekend bij Spinnin Records en scoorde al met tracks als Bloesem, Hot Skin en enkele dikke deep house remixen. Daarnaast stond hij in het voorprogramma van Kylie Minogue!

Onze vrienden van de Bassjackers presenteerden uitgebreid hun top 10 chart en hadden twee primeurs en een exclusieve nummer één voor ons. Read more

Een grotere tegenstelling konden we eigenlijk niet vinden. De house legenden van Housequake en het nieuwe talent Van Dalen. Ook muzikaal erg verschillend en toch gewoon in Mixed Up!

Het ene na het andere muzikale cadeautje werd deze avond uitgepakt in Mixed Up. Te beginnen met de zeer uitgebreide top 10 chart van Housequake. Roog en Erick Eerdhuizen komen binnenkort met een nieuwe track op Flamingo Recordings.

Van Dalen heeft pas één release op zijn naam staan, maar wat voor eentje! Oldskool maakte hij samen met Alvaro en werd uitgebracht op DOORN Records. Inmiddels zijn we een half miljoen YouTube views verder en zit Van Dalen bij Stars Agency.

Wie is dit jonge talent uit Waalwijk, wat kunnen we de komende tijd verwachten qua releases, allemaal vragen waar je antwoord op krijgt. Natuurlijk dropt hij ook even een dikke guestmix. Over mixen gesproken, resident Collin McGorro is er ook weer eens bij!

Read more

Bij Mixed Up geven we jong talent een kans. Dat deden we al bij Nicky Romero, Quintino, Afrojack en D-wayne. De dance industrie heeft nieuwe talenten en frisse ideeën nodig, altijd! Daarom deze week Magnificence en Revero in de show.

Magnificence is een dj/producer duo uit Leeuwarden dat je misschien wel kent van hun tracks Blackwolf en Blizzard. Beiden samenwerkingen met nog zo’n andere snel reizend dj talent, Thomas Newson. Met hun 21 jaar zijn het geen absolute broekies, maar jong talent is het zeker.

We praten uitgebreid met het duo Robin en Maurice over hun carrière tot dusver, hun muzikale visie, hun toekomstplannen en die twee dikke releases op Spinnin Records en Protocol Recordings. Reken maar dat we nog veel van Magnificence gaan horen!

Revero mogen we inmiddels wel een vriend van de show noemen. De in Meppel woonachtige dj/producer was eerder dit jaar bij ons te gast en is onlangs muzikaal een andere kant op gegaan. Rauwer, harder en toch meer gevoel. Maar wat betekend dat voor zijn tien favoriete platen van dit moment?

Read more

Zelden hebben we zoveel exclusieve platen in Mixed Up gedraaid als deze show. Jonathan Pitch kwam langs, Roul and Doors presenteerde hun top 10 en dat allemaal in drie uur.

Jonathan Pitch is net afgestudeerd aan de Herman Brood academie als dj/producer. Het jonge talent bracht al platen bij Mixmash Records en Protocol Recordings uit. Tijd om meneer Pitch beter te leren kennen en het hemd van het lijf te vragen.

Uiteraard hebben we Jonathan Pitch ook achter de decks gezet voor een guestmix. Hij had graag nog even doorgaan. Niet alleen hij, ook onze resident Glenn Dale, want die had zoveel exclusieve tracks dat hij van gekkigheid niet wist hoe alles in drie uur te proppen.

Wat dat betreft is het top 10 chart interview simpel, tien tracks en daarmee klaar. Gelukkig wel tien hele dikke tracks, dit keer geselecteerd door het duo Roul and Doors dat binnenkort met een nieuwe track op Flamingo Recordings komt.

Read more

Met dj’s uit Amerika, Zweden en Amerika hebben we bij Mixed Up weer aan onze internationale verplichtingen voldaan. Met dank aan ZeroThree Music uit de UK overigens.

Sinds enige tijd volgen we bij Mixed Up het Britse label ZeroThree Music op de voet. Ondanks dat het label nog geen half jaar oud is, brengen ze al dikke platen uit van grote jongen en opkomende talenten. Onder andere van Capa en Jenaux.

We maakten kennis met de Zweed Capa aan de vooravond van zijn grote release Digits op ZeroThree. Jenaux kende we ook al van zijn releases op Big & Dirty Recordings en ook met de Amerikaan maakten we kennis.

Ummet Ozcan daarentegen had geen introductie nodig. We spraken uitgebreid met de nr. 31 dj van de wereld over zijn studiewerk en aankomende releases. En ja, natuurlijk waren ook dikke guestmixen van hem en Jenaux.

Read more

Soms zit het mee en soms zit het tegen. Deze week zat het tegen met drie dj’s die helaas verstek moesten laten gaan. Gelukkig waren daar Bobby Rock en Tom Swoon!

Het Rotterdamse talent Bobby Rock timmert lekker aan de week met inmiddels drie dikke releases op Protocol Recordings. Z’n laatste wapenfeit: Diabolo op de Amsterdam Dance Event sampler van Nicky Romero’s label Protocol.

Na een uiterst succesvol Amsterdam Dance Event tijd om even bij te kletsen met Bobby Rock. Die overigens zeer sportief blijkt te zijn, naast held van de dag omdat hij op het laatste moment een guestmix voor ons maakte.

Voor de top 10 chart gingen we naar Polen, spreekwoordelijk dan, want Tom Swoon daar echt opzoeken is misschien wat overdreven. Over overdrijven gesproken. Resident Gustav White z’n set was ook weer overdreven lekker!

Read more

Het Amsterdam Dance Event (ADE) ligt nu echt achter ons en daarom blikken we uitgebreid terug op het grootste meerdaagse dancefestival ter wereld. Dat doen we met onder andere Julian Calor en Sick Individuals.

Het plan was om tijdens Hardwell presents Revealed een kort interview met Julian Calor op te nemen. Het werd een uitgebreid en openhartig gesprek over wensen, dromen en toekomstplannen. Eén ding is duidelijk: De komende maanden gaan we veel van Revealed Recordings talent Julian Calor horen.

We spraken ook het duo Sick Individuals dat flink aan de weg timmert met dikke releases op Axtone, Ultra Music en uiteraard Revealed Recordings. Tijdens Hardwell zijn labelparty in de Heineken Music Hall lieten ze hun nieuwe track Made For This horen. Die staat vast in hun top 10 chart, maar wat waren hun favoriete ADE tunes?

Read more

Het Amsterdam Dance Event is het grootste meerdaagse dancefestival ter wereld, gewoon in onze hoofdstad! Uiteraard is Mixed Up er live bij en zenden we uit vanaf het ADE!

Struikelen over top dj’s, random interviews met diezelfde top dj’s, lekker bijkletsen met dance vrienden, dj’s die tijdens de opnames voor Mixed Up de kamer inlopen. Welkom op het Amsterdam Dance Event! Vijf dagen lang is Amsterdam de dance hoofdstad van de wereld.

Ruim 2.200 dj’s uit 57 verschillende landen, verspreid over ruim tachtig locaties en dat allemaal vijf dagen lang. Tussen alle bedrijven door vonden we bij Mixed Up ook nog de tijd om een show te maken met niemand minder dan Mitchell Niemeyer en Aaron Gill.

We vroegen de twee dj/producers het hemd van het lijf op de borrel van Steel Artist Management in het Parkhotel. Overigens waren het niet de enige dj’s die we gesproken hebben.. We noemen een Sander van Doorn, Jordy Dazz, Dannic en moeten we nog even doorgaan?

Read more

Het Amsterdam Dance Event, volgende week is het zo ver! Bij Mixed Up warmen we je alvast op voor het grootste dancefestijn ter wereld. In de studio Suyano en onze nieuwe resident Glenn Dale en Jesse Voorn presenteert zijn top 10 chart!

Het jonge talent Suyano uit, het zal eens niet, Breda kwam bij ons langs in de studio om je alvast goed op te warmen voor het Amsterdam Dance Event (ADE). Uiteraard voorafgaand aan zijn guestmix vroegen we hem het hemd van het lijf!

Vriend van de show Jesse Voorn kondigde eerder dit jaar aan in Mixed Up met veel nieuwe een verfrissende muziek te komen. De dj/producer houdt woord, want het regent rond het ADE dikke releases. Vraag is, wat zijn favoriete tracks voor dat ADE zijn?

Daarnaast het het live debuut van onze nieuwe resident Glenn Dale op Glow FM. De Eindhovense dj/producer liet het exclusieve en hele dikke tunes regenen. Uiteraard kwamen er ook weer de nodige exclusieve tracks bij en niet zomaar een paar.

Read more

Na de Braziliaan FTampa vorige week hebben we het deze week ook overzees gezocht bij Mixed Up met de Columbiaan Moska en Amerikaan Henrix.

De Colombiaan bracht al platen uit op Musical Freedom, Mixmash Records, Ultra Music, Cr2 en Mad Decent. Binnenkort mag hij zelfs Spinnin Records en Wall Recordings aan dat lijstje toevoegen. 21 jaar en uit Colombia he! Reden genoeg om met Moska kennis te maken

Moska is één van de vele top dj’s die afkomstig is van het Laidback Luke forum. De plek waar jong en oud dj/producers talent zich met de hulp van een grootse community kan ontwikkelen in de dance scene.

Voor de top 10 chart gingen we naar Miami en lieten we Henrix zijn favoriete tracks van dit moment op een rijtje zetten. De Amerikaanse dj/producer heeft net een nieuwe remix afgerond en komt ook met een nieuwe samenwerking.

Read more