All posts in Contest

Bij Glow FM houden we wel van een feestje en dus sturen we je naar 7th Sunday deze week! Ja, jij kan gewoon weer kaarten winnen voor dit bijna uitverkochte dancefestival!

Wat heeft dat met Mixed Up te maken? Nou, Mixed Up wordt uitgezonden op Glow FM en aangezien wij nog steeds antwoorden krijgen op de 7th Sunday prijsvraag uit 2012 willen we onze volgers en fans natuurlijk wel even laten weten dat dit het moment is om 7th Sunday kaarten te scoren!

Wat je moet doen is heel simpel: SMS t/m donderdag 29 mei naar 3010 het volgende: GLOW + zeven + je naam en zorg ervoor dat je Glow FM op facebook ‘liked’ of volgt op twitter. Dat laatste mag je natuurlijk ook voor Mixed Up doen, vinden we leuk. Wellicht win jij dan tot en met donderdagavond één van de vier sets kaarten bij Glow Evening op Glow FM voor dit onwijs toffe festival op zondag 8 juni.

Read more

Glow FM geeft tot en met vrijdag elke avond tussen 7 en 9 twee kaarten weg voor het uitverkochte Down Under Festival op 19 april in Eindhoven. En jij kan er bij zijn!

In totaal geeft Glow FM tweemaal vijf kaarten weg en er is ook nog een superprijs die er vrijdagavond tijdens Luuk & Rein uitgaat: Twee VIP-tickets en een meet&greet met de Bassjackers. What the fuck? Ja, VIP-tickets en een meet&greet met de Bassjackers, je leest het goed!

Wat je moet doen? Luister elke avond tussen 7 en 9 naar Glow FM via 94.0 FM, de Andriod of IOS app of de livestream. Beantwoord de vraag die over het festival gaat. Pak je mobiel en sms: “Glow + <jouw antwoord> + <jouw naam> naar 3010! En vervolgens win jij misschien wel die laatste kaarten voor Down Under Festival.

Read more

Mixed Up schreef afgelopen zaterdag een prijsvraag uit voor drie maal twee tickets voor Daydream Festival. Dat hebben we geweten!

Uit de tientallen reacties die voornamelijk Brabant en België kwamen, hebben we drie winnaars getrokken. De gelukkigen zijn Sander de Laat, Joeri Scheerhoorn en Harriet Swinkels. Zij wisten allen het goede antwoord te geven op de volgende vraag:

Welke ‘Zweedse’ top dj is één van de headliners van Daydream Festival?

A: Tocadisco, B: Dr. Lektroluv, C: John Dahlbäck

Het antwoord moest natuurlijk C: John Dahlbäck zijn! Opvallend was dat er ook veel inzendingen voor Tocadisco binnen kwamen, maar hij komt toch echt uit Duitsland.

Voor iedereen die niet heeft gewonnen, bedankt voor het meedoen en hou onze social media in de gaten. We geven nog veel meer kaarten weg deze zomer. Overigens zijn op www.daydreamfestival.be zijn nog kaarten verkrijgbaar voor zaterdag!