All posts in Top10

Ondanks de spetterende sets van de talentvolle Tim van Werd en NEW_ID, ging het maar om één man deze avond: Hardwell.

De tweevoudig nummer 1 DJ van de wereld maakte bekend te stoppen met touren. Hij wil meer tijd voor zichzelf. Hardwell treedt alleen nog op tijdens het Amsterdam Dance Event. Daarna is het voor onbepaalde tijd even klaar. Het nieuws sloeg in als een bom, maar de DJ kon op veel begrip rekenen.

Naast de zeer gevarieerde en groovende sets van Tim van Werd en NEW_ID hebben we dus een soort van ode aan Hardwell gemaakt. Want hoe je het ook wend of keert, de DJ uit Breda heeft een grote invloed gehad op de dance scene. Overigens heeft hij wel aangegeven dat hij gewoon muziek blijft maken en dat is maar goed ook als je de tribute set luistert.

Read more

Zo’n drie jaar geleden tijdens het Amsterdam Dance Event ontmoette we Loris Cimino voor het eerst. Hij vroeg ze af welke labels bij zijn muziek paste toen. Inmiddels weet hij dat heel goed.

De Zwitserse DJ/producer is nog altijd die vriendelijke jongen van drie jaar geleden. Alleen wel met releases op Armada Music en Revealed Recordings op zak inmiddels. Binnenkort kan hij daar ook nog een release aan toevoegen op het grootste dance label ter wereld: Spinnin Records

Loris Cimino beperkt zich alles behalve tot één genre of sound. De Zwitser is erg veelzijdig en geef ook regelmatig zijn muziek gratis weg. Zo ook zijn laatste release samen met zijn vriend Passik. Een plaat die een beetje een cross-over is tussen future house met pop invloeden. Tijd dus om zijn tien favoriete tracks op een rijtje te zetten!

Read more

Tot dusver bracht Schella alleen house tracks met Firebeatz uit. De Tilburger kwam deze week met de release van ‘I Can Feel U’ op Ignite Recordings.

De van oorsprong Drum ’n Bass producer Schella is alles behalve een nieuw gezicht in de house scene. Hij tekende al voor de nodige releases op Spinnin Records. Inmiddels is hij nauw betrokken bij het label Ignite Recordings van Firebeatz.

Niet verwonderlijk dat hij dan ook daar een nieuwe samenwerking uitbracht, alleen niet met Firebeatz, maar met Pexem.

Read more

2016 was het jaar van de grote doorbraak van LVNDSCAPE. Voor zijn remix met Bolier voor Bob Marley was een enorme hit. De DJ gaat gewoon in 2017 verder, nu met een samenwerking met Sander van Doorn.

Nick Baas leverde vorig jaar vier releases af op Spinnin Records en haar sublabels. Niet slecht voor een act die nog niet zo heel lang bestaat. Sterker nog, LVNDSCAPE bracht zelfs een volwaardige EP uit van vijf tracks.

In 2015 bracht LVNDSCAPE een remix uit van een track van Sander van Doorn. De twee zijn samen de studio in gedoken en maakten Need To Feel Loved. Des te meer reden om LVNDSCAPE zijn favoriete tracks van dit moment op een rij te laten zetten.

Read more

Het jonge talent Trobi beleeft vandaag zijn doorbraak op Spinnin Records. Met zijn track ‘In The Studio’ debuteert hij op ’s werelds grootste dance label.

Meteen wordt de vergelijking met Martin Garrix gemaakt, maar Trobi is gewoon Bryan du Chatenier uit De Lier. Daarnaast produceert Trobi tot heel andere muziek dan de nr. 1 DJ van de wereld. Hoewel, het heeft inmiddels wel raakvlakken.

Trobi laat op 17-jarige leeftijd al producties horen waar menig top producer stil van wordt. De Chatenier is commercieel ingesteld en weet nu al de balans te vinden tussen wat werkt op de dansvloer en wat werkt in de club. Alleen wat draait en luistert Trobi nou zelf graag?

Read more

Het was een goede week voor onze resident Regilio met support van Steve Angello en een release op Sosumi Records. Tijd voor een interview en guestmix. Daarnaast blikken we nog één keer terug op het Amsterdam Dance Event.

De Eindhovense DJ/producer Regilio kent een goed 2016. Veel releases op gerenommeerde labels, toffe boekingen en ook zijn eigen concept WEARE gaat heel lekker. Alsof dat nog niet genoeg is, kreeg hij ook nog onverwacht dikke support van Steve Angello op BBC Radio 1.

Reden genoeg om met Regilio bij te kletsen als guest DJ. De Eindhovenaar vertelde uitgebreid over zijn aankomende releases en hoe belangrijk dit jaar is geweest. Daarnaast had hij ook groot nieuws over zijn concept WEARE, dat gaat verhuizen.

We blikten ook nog één keer terug op het Amsterdam Dance Event waar we na de Code Red label night even wat DJ’s polsten over hun ADE. Onze resident Glen Dale mocht natuurlijk niet ontbreken met een groovy mix. Kort gezegd; alle ingrediënten voor een goede warming up voor het weekend!

Read more

Vorig jaar draaide we een poosje een bootleg van The Gorrilaz van een Franse DJ/producer. Mathieu Koss is zijn naam, en inmiddels heeft hij een platendeal bij Spinnin Records en zijn eerste release daar.

De uit Fréjus afkomstige Mathieu Koss maakte vorige jaar indruk met zijn bootleg van The Gorrilaz hun hit- “Feel Good Inc.”. Het trok de aandacht van Spinnin Records en het leverde Koss een platendeal op. De bootleg zou zelfs een officiële release worden.

Dat laatste is helaas vanwege gedoe met rechten nog niet gebeurt, maar de eerste officiële release van Mathieu Koss is inmiddels wel een feit. Zijn track “Stars” samen met de Nederlandse vocaliste Mingue zag het levenslicht op SOURCE. Het sublabel dat zich focust op crossovers waar o.a. Bolier ook platen op uitbrengt.

Reden genoeg om dus even met Mathieu Koss bij te kletsen en te vragen naar zijn tien favoriete tracks van dit moment. Want je leert een DJ uiteindelijk het beste kennen door zijn platenkeuze!

Read more

Matt Nash debuteert op Spinnin Records hun sublabel Oxygen Recordings met ‘Fearless’. Alleen dat is niet de enige primeur.

Voor de plaat “Fearless” werkte Matt Nash samen met de Chinese DJ/producer Carta. Het is ook Carta zijn eerste release op Spinnin, maar het is ook de eerste Chinese DJ voor Spinnin.

Terug naar Matt Nash, de Britse DJ/producer die we kennen van releases op Axtone, Ultra, Sosumi Records en Code Red showt wederom zijn unieke sound. Alle Matt Nash releases zijn te herkennen als Matt Nash releases.

Die eigen identiteit heeft de in Amsterdam woonachtige Brit niet bepaald windeieren gelegd. Toch is Nash erg blij met zijn release op Oxygen. En eerlijk is eerlijk, dat zouden wij ook zijn met Spinnin Records haar bereik. Tijd om even bij te kletsen dus!

Read more

Zo nu en dan laten we de muziek spreken bij Mixed Up. Geen nieuwtjes, geen interviews, gewoon goede house muziek. Niet omdat het moet, maar omdat het kan.

Residents Collin Beijk en Gustav White hadden de eer om drie uur lang de vetste tunes van dit moment achter elkaar de zetten. Zonder poespas, gewoon dat echte clubgevoel op Glow FM.

Het voordeel van zo’n non-stop show is dat je niet naar het gezever van Collin hoeft te luisteren, maar dat is ook het nadeel. Want welke platen zijn er gedraaid en wat was er nou wel en niet exclusief?

Service van de zaak: Bij Mixed Up zetten we alles voor je op een rijtje zodat je jouw favoriete tracks uit de show kan streamen of downloaden. Regelen we gewoon!

Tracklist Mixed Up uur 01 – 23:00 t/m 00:00 mixed by Collin McGorro

01: Bolier – Sweet Love (Calling Out Your Name) (Original Mix) – Spinnin Deep
02: Sam Feldt ft. Heidi Rojas – Shadows of Love (Original Mix) – Spinnin Deep
03: Syn Cole ft. Madame Buttons – The Daze (Original Mix) – ICONS
04: JAZ von D ft. Jennifer Cooke – Find LA (Original Mix) – Code Red
05: Marcus Schössow & JAZ von D – Polygon (Original Mix) – Code Red
06: Sebjak – Control (Original Mix) – DOORN Records
07: Fabich – One, Two (Original Mix) – Potion
08: As I Am ft. Jedd Roberts – Closer (Original Mix) – Axtone
09: Steve Angello ft. Gary Go – Remember (Corey James Remix) (exclusive)
10: Sander Kleinenberg ft. DEV – Rock It (Original Mix) – Spinnin Deep
11: Kav Verhouzer & De Hofnar – Forget Who We Are (Original Mix) – Armada Deep
12: Lucas & Steve – Make It Right (Original Mix) – Spinnin Deep
13: Junior J – Keep It Comin’ (Original Mix) – Spinnin Deep
14: Oliver Heldens & Throttle – Waiting (Extended Mix) – Heldeep Records
15: Decoy! – Stellar (Original Mix) – Armada
16: Galantis – No Money (Original Mix) – Big Beat Records
17: Twenty One Pilots – Stressed Out (Dave Winnel Remix) – Down Town

Tracklist Mixed Up uur 02 – 00:00 t/m 01:00 mixed by resident Gustav White

01: Vicetone – Pitch Black (Extended Mix) – Spinnin Records
02: Dimitri Vangelis & Wyman vs. Tom Staar – Empire (Original Mix) – Buce Records
03: Blasterjaxx & Breathe Carolina – Soldier (Extended Mix) – Maxximize Records
04: The Cliqque – MATCH (Original Mix) – Turnitup Muzik (exclusive)
05: Hardwell & KURA – Calavera (Extended Mix) – Revealed Recordings
06: Matroda – Deep Inside (Original Mix) – SPRS
07: Ummet Ozcan – Spacecats (Extended Mix) – Spinnin Records
08: Matt Nash x Carta – Fearless (Original Mix) – Oxygen Recordings (exclusive)
09: Rob & Jack ft. Sanjin – Badgal (Extended Mix) – Code Red
10: Dirtywork & Mett – Athens (Original Mix) – Mirage Records (exclusive)
11: LOOPERS – Going In (Original Mix) – WOLV Records
12: Maro & Mozo – Big Bang (Original Mix) – Powerkat Recordings
13: South Central, Nari & Milani – Mighty Game (Original Mix)
14: Marco V – The Human Puzzle (Original Mix) – In Charge Records
15: Marcus Schossow – Aware (Original Mix) – Axtone
16: Julian Jordan – Pilot (Extended Mix) – Revealed Recordings
17: W&W – How Many (Extended Mix) – Mainstage Music
18: Andero – Sunrise (Extended Mix) – Code Red
19: JAKKO – Unido (Extended Mix) – Code Red (exclusive)
20: JETFIRE – Resistance (Original Mix) – DOORN Records
21: Swanky Tunes – Give It (Original Mix) – Showland
22: Henrix, Adrien Meszi – Raverz (Original Mix) – Freeway Recordings
23: Julian Calor – Cell (Original Mix) – Revealed Recordings
24: Melsen – Alarm (Original Mix) – Flamingo Recordings (exclusive)

Tracklist Mixed Up uur 03 – 01:00 t/m 02:00 mixed by resident Collin McGorro

01: Michael Woods – Take My Love (Original Mix) – Diffused Music (exclusive)
02: Melsen – Alarm (Original Mix) – Flamingo Recordings (exclusive)
03: BAHA – Awakening (Michael Brun Mix) – Kid Coconut
04: Nari & Milani, Hiisak – The Drums (Original Mix) – Sosumi Records
05: Mr Thomas – Troop (Original Mix) – Flamingo Recordings (exclusive)
06: Tom Tyger – House Nation (Original Mix) – Sosumi Records (exclusive)
07: SONDRUM – Lose It (Original Mix) – Code Red (exclusive)
08: Zakfreestyler, Strobe & Denis The Menace – Enigma (Original Mix) – Eclypse Records (exclusive)
09: M.E.G. & N.E.R.A.K. – Ethnos (Original Mix) – Axtone
10: Axwell – Barricade (Club Mix) – Axtone
11: Sebastian Ingrosso – Dark River (Extended Mix) – Refune (exclusive)
12: JAKKO – Unido (Extended Mix) – Code Red (exclusive)
13: Dimitri Vangelis & Wyman vs. Tom Staar – Empire (Original Mix) – Buce Records
14: Still Young ft. Cazzi Opeia – Fallen Skies (Club Mix) – Size Records
15: CaPa ft. Eric Lumiere – Colours (Original Mix) – ZeroThree Music (exclusive)

Het Italiaanse duo Rayven & Valexx brengt de laatste tijd de ene na de andere groovy track uit bij grote labels. Tijd om eens kennis te maken met Ruben en Valerio.

De laatste tijd kwamen er vaker platen van Rayven & Valexx voorbij in Mixed Up, simpelweg omdat dit Italiaanse DJ/producers duo de smaak flink te pakken heeft op dit moment. Hun sound heeft veel jaren 80 disco invloeden en de Italianen houden ook van vocals uit die tijd.

Het leverde het duo al releases op, op labels als Flamingo Recordings, Big & Dirty Recordings, Mutants Records en ZeroThree Music. Sterker nog, er zit zelfs een release aan te komen met Michael Brun op zijn eigen label Kid Coconut.

Je kan niet ontkennen dat Rayven & Valexx veel samenwerken met andere DJ/producers. Meer dan de helft van hun tracks zijn ‘collabs’, maar zolang ze zo groovy en fijn zijn als dat ze zijn, kunnen wij daar niet mee zitten. En daarom lieten we ze hun favoriete tracks op een rijtje zetten.

Read more