All posts in 2012

Deze week kletsen we bij met Jordy Dazz, want een half jaar geleden veranderde hij van naam en deed hij z’n laatste kunstje als Jordy Lishious bij ons in de show

De Tilburgse dj/producer is het na zijn naamsverandering flink voor de wind gegaan. Goede releases op Revealed Recordings die support kregen van… van wie niet eigenlijk. Jordy had daarnaast een drukke zomer en heeft op veel festivals gedraaid in binnen en buitenland.

Daarmee hield het nog niet op. De Tilburger maakte samen met Mightyfools een dikke festival klapper getiteld Drum Fail die uitkwam op Hysteria, het label van de Bingo Players. Komende maandag komt Dazz zijn tweede samenwerking uit. Voor Fuego is hij de studio ingedoken met Dannic, de plaat komt aanstaande maandag uit op Revealed. Met andere woorden: Er moest nodig bijgekletst worden!

Read more

September is begonnen en dat betekent tevens de start van een nieuw radioseizoen. Voor Mixed Up betekent het vooral het begin van het eind, maar dan wel een eind met veel dj vrienden en internationale sterren

Op zaterdag 27 oktober is het precies vijf jaar geleden dat Mixed Up het levenslicht zag en hebben we onze laatste uitzending. De komende weken veel internationale top dj’s en ook veel vrienden van de show. Praia del Sol is één van die vrienden. We reisden naar een regenachtig Heerenveen om bij te kletsen met de blonde Fries die in alles, hoe slecht het weer ook is, altijd zomer uitstraalt. Praia del Sol is al sinds seizoen één fan van de show en hoorde je elk seizoen wel een paar keer voorbij komen.

Eerder dit jaar hadden we Pedro Henriques uit Miami te gast in de show. De Amerikaanse dj/producer heeft inmiddels een andere artiestennaam en spreekt daar voor het eerst over. Daarnaast hebben we het met hem over de bootleg rel die is ontstaan tussen Swedish House Mafia en Hardwell. Uiteraard kletsen we bij over Henrix (zijn nieuwe naam) zijn aankomende releases en presenteert hij zijn top 10 chart.

Read more

Verslaggever Collin Beijk en onze resident Sebastien Lintz van Mixed Up waren uitgenodigd voor Lakedance op Aquabest. Een gezellig festival met vier podia, een dikke line up en heel veel zon. Net als tijdens de eerdere editie dit jaar in juni was het Engelse label Defected ook weer van de partij op zaterdag 11 augustus.

Niet één, maar twee guestmixen en vijf interviews waren het resultaat. We gingen vooral voor de Amerikaanse house legende Sandy Rivera die je misschien ook wel kent als Kings of Tomorrow. We hadden een prettig gesprek met de dj/producer die tegenwoordig in Londen woont. Uiteraard leverde Sandy Rivera ook een guestmix en daar zijn wel heel trots op uiteraard.

Een beetje onverwacht, maar minstens net zo leuk was het interview met Rae. De MC, vocalist, dj/producer kwam net van backstage toen Sandy Rivera erop stond dat we haar toch echt voor de microfoon moesten halen. Totaal onvoorbereid ontstond er een maf, maar ook interessant interview met de Britse Defected chick. Je kent haar misschien wel van haar vocalen voor Sandy Rivera, ATFC en Studio Apartment. Daarnaast scoorde ze zelf ook een clubhit met Another Day. Speciaal voor Mixed Up maakte ze een guestmix.

Read more

Prijsvragen, previews, guestmixen en heel veel exclusieve tracks. Op één of andere manier hebben we alles weer in drie uur radio weten te lepelen.

We hadden makkelijk vier uur Mixed Up kunnen maken, maar drie uur is drie uur. Vaste prik in mei is ons bezoek aan Jesse Voorn en zijn guestmix in de show. Saeed Younan lag ziek op bed, maar Jordy Dazz presenteerde met genoegen zijn top 10. Hij had daarnaast nog even een primeurtje voor ons!

Daarmee hield het niet op. We maakten de winnaars van de 7th Sunday Festival tickets bekend en we schreven weer nieuwe prijsvraag uit. Dit keer voor Music Republic! De Nederlandse cameraman/regiseur Final Kid vertelde over de Nederlandse premiere van zijn film Can You Feel It. Een film over het Ultra Music Festival van 2011 die dit jaar in Miami voor het eerst vertoont werd tijdens Ultra Music Festival 2012.

Uiteraard was er ook een nieuwe Mixed Up essential die ook Jordy Dazz zijn goedkeuring kreeg, Gabriel & Castellon brachten een dikke resident mix en het regende exclusieve tracks van top dj’s! Dat allemaal in drie uur…
Read more

Bij Mixed Up kan het ook wel eens tegenzitten. Als op het laatste moment een dj verhinderd is, dan hebben wij ook gewoon een probleem. Gelukkig zijn er dan altijd de mensen van Nocturnal Groove!

Het was echt even spannend of we alles wel op tijd geregeld kregen. Op donderdagmiddag een nieuwe dj/producer moeten regelen is ook voor ons gewoon lastig. Simon Hawes van het label Nocturnal Groove kwam meteen met Jason Chance op de proppen. Niet bepaald een pannenkoek, dus een klein vreugdedansje was het gevolg! One interview and guest mix being served.

De top 10 werd gepresenteerd door Shermanology en we kletsten even bij met Andy Sherman over hetgeen wat er op dit moment allemaal op Shermanology’s pad komt. En dat is veel, heel veel kunnen we je melden. Onze resident Sebastien Lintz ging ook weer een uur lang los behing the wheels of plastic.

Als bonus ook een nieuwe prijsvraag, dit keer voor 7th Sunday Festival! Verder de nodige exclusieve platen en dikke en mooie Mixed Up essential. Een prima manier dus om je zaterdagavond te starten!

Read more

Koninginnedag zit erop, maar tijdens Mixed Up is bevrijdingsdag in volle gang. Uiteraard kunnen wij dan niet achterblijven in het feestgedruis!

Met de Amerikaan Digital LAB zijn guestmix, de top 10 van R3hab die net uit Amerika kwam en een uur lang onze resident Jacob van Hage in de mix werd het ook echt een feestje.

Uiteraard regende het ook weer exclusieve tracks, residents Gabriel & Castellon gaven weer eens een update en dan was er ook nog die nieuwe Mixed Up essential! Wat nou bevrijdingsfestival? Gewoon Mixed Up aanzetten, dat is net zo’n groot feest!

Read more

Ook bij Mixed Up hebben we onze idolen. Dj’s waarvoor wij enorm veel respect hebben en waarvan we nooit gedacht hadden dat ze ooit bij ons in de show zouden komen. The Shapeshifters wel dus.

Met name voor presentator Collin was het een bijzondere avond als heuse ‘Defected’ verslaafde. Een uitgebreid en uitgesproken interview met The Shapeshifters en een guestmix speciaal voor Mixed Up gemaakt! De top 10 kwam van de Italiaan Marco Lys.

Daarmee was de koek nog niet op deze avond, want residents Gabriel & Castellon brachten een uur lang ‘true house’ als opwarmertje voor The Shapeshifters. We hadden een dikke Mixed Up essential van Rene Amesz en er gingen weer kaarten de deur uit. Dit keer voor het Koninginnedag Festival in Rotterdam!

Read more

Het leek vanavond wel een Revealed labelnight in Mixed Up. Hardwell zou vast trots op ons zijn. Eerlijk gezegd hopen we vooral dat jij genoten hebt, wij wel!

Een uitgebreid interview met Firebeatz dus en ze leverden ook nog een exclusieve guestmix af. Dannic presenteerde zijn tien favoriete tracks van dit moment en Sebastien Lintz knalde zijn eerste resident mix de ether in. Het was een heerlijke zaterdagavond waarbij stilstaan geen optie was.

Al onze dj’s van deze show hebben wel op één of andere manier een band met Hardwell of zijn label. Firebeatz studeerde samen met Hardwell aan de rock academie. Dannic maakt platen samen met Hardwell en brengt ook platen op Revealed uit. Resident Sebastien Lintz doet dat laatste ook, dus kom maar op met die aandelen Revealed!

Read more

Ook dit festivalseizoen stuurt Mixed Up je naar de vetste festivals, zoals Daydream Festival. We spreken Robbie Taylor in zijn persoonlijke speeltuin en Jesse Voorn vertelt dat hij meer in Nederland wil draaien.

Een paar weken geleden vertelden we al dat we dit jaar nog meer kaarten weg gingen geven voor club avonden en festivals. Belofte maakt schuld, dus we sturen wat mensen naar Daydream Festival! We hebben exclusieve tracks van Roul & Doors, Firebeatz en The Shapeshifters en dat allemaal al in een half uurtje van de show!

We gingen langs bij Robbie Taylor voor een interview in het jongerencentrum dat hij runt. Het is overigens niet alleen een jongerencentrum, er zitten in het pand ook een club en twee studio’s. Goed geregeld dus! Jesse Voorn presenteert zijn top 10 chart en vertelt over zijn aankomende releases. Niet te vergeten is ook Jacob van Hage weer present met zijn resident mix.

Read more

Dirtcaps was terug in Mixed Up, live en keihard. Gelukkig hebben de monitor speakers dit keer wel het eind van de show gehaald. Uiteraard ook veel aandacht voor Ultra Festival in Miami.

De heren van Dirtcaps zijn al vanaf het prille begin trouwe supporters van Mixed Up en komen dan ook graag naar de studio. De laatste keer kostte dat ons een paar monitor speakers die opgeblazen werden.

Naast de guest mix vol exclusieve tracks hebben we ook even bijgekletst met Dirtcaps. We belden ook even met Bassjackers die op Ultra Festival in Miami waren. De top 10 kwam van Praia del Sol en presentator/resident Viccus mocht ook een uurtje spelen met de dj gear.

Read more